Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aktív turizmus képes leírás - Balatoni turizmus.tlap.hu
részletek »

Aktív turizmus - Balatoni turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balaton-turizmus.tlap.hu » Aktív turizmus
Keresés
Találatok száma - 7 db
Balaton Átúszás

Balaton Átúszás

Megvannak az idei év Pek-Snack Balaton-átúszás tartalék napjai is. Azonban bízunk benne, hogy az időjárás kegyes lesz irányunkban, és a korábban jelzett 'első' időpontban július 7-én szervezhetjük meg a jubileumi Pek-Snack Balaton-átúszást. Tartaléknapok: július 8. (vasárnap), július 14., július 15., július 21., július 22., július 28., július 29. (Reméljük ezekre az időpontokra nem lesz szükség) Mindenkinek jó felkészülést kívánunk!

Balaton-kerülő Szezonzáró Bringatúra

Balaton-kerülő Szezonzáró Bringatúra

A Balaton-kerülő Szezonzáró Bringatúra az utolsó alkalmak egyike amely során körbebringázhatod a Balatont. Október 20-án nekivághatsz egy 3-4 napos kerékpártúrának, amellyel lezárhatod a 2012-es év kerékpáros szezonját. Ilyenkor a reggelek ugyan csípősek és a kerékpárút sem túl forgalmas, de napközben még kiváló az időjárás az egész napos bringázáshoz. A túra során a Balatoni Bringakörúton gurulva megcsodálhatod az őszi Balatont A Balaton-kerülő Szezonzáró Bringatúra a Balaton-kerülő Teljesítménypróba hetedik, egyben utolsó túrája, melynek célja a Balaton körüli kerékpárút teljes útvonalának megismerése, népszerűsítése, a mozgásgazdag, aktív pihenés ösztönzése.

Keszthelyi Kilométerek 2012

Keszthelyi Kilométerek 2012

Keszthelyi Kilométerek 2012. A 4RUN sorozat fináléjára Keszthelyen kerül sor ötödik alkalommal. A hagyományoknak megfelelően a kerekesszékes és hand bike-os sportolók külön kategóriában versenyezhetnek. A versenyt kiegészítő programok színesítik.

Nordic Walking

Nordic Walking

'A Nordic Walkink mindenki számára érdekes lehet, aki eldöntötte, hogy mozgással tesz az egészségéért! Egy ideális mozgásforma a kezdetekhez, mely életkorttól és fizikai állapottól függetlenül könnyen elsajátítható és bárki számára elérhető.'

Tekerj velünk!

Tekerj velünk!

Versenyzők, volt versenyzők, a kerékpározás szerelmesei, akik számos országúti kerékpárversenyen vettünk már részt és felfedeztük a túrázás örömeit is. Mindez a tapasztalat hozzájárult ahhoz, hogy megismerjük ezt a sportot és az azt űzők elvárásait. Legyél kezdő vagy tapasztalt kerékpáros, ha a lehető legjobb körülmények közt szeretnél hódolni kedvenc sportodnak, a Yanko's Bike Team keretében profitálni fogsz a legjobb szakmai tanácsokból. Csatlakozz hozzánk és fedezd fel a Balaton mellett, az ország dél-nyugati részének romantikus útjait: Hévízt, Zalakarost, a Kis-Balatont, minőségi Merida kerékpárokkal, tapasztalt túravezetőkkel, edzővel.

Vezetett túrák - garantált programok

Vezetett túrák - garantált programok

Gyenesdiás garantált programjainak köre az idei évtől tovább bővül: a természetet, mozgást kedvelők heti 2 alkalommal csatlakozhatnak a 3-4 órás vezetett gyalogos és kerékpáros túrákhoz, amelyek strandszezonon kívül, illetve hűvösebb idő esetén is élményteli kikapcsolódást biztosítanak. A kerékpártúrák keddenként, a gyalogtúrák pedig péntekenként indulnak. Előzetes bejelentkezés a Tourinform Irodában, ahol májustól kerékpár is bérelhető. A túrák ára: gyalogtúra 1 000Ft/fő, biciklitúra 2 000Ft/fő. Gyerekeknek 14 éves korig 50% kedvezmény.

Zamárdi Kalandpark

Zamárdi Kalandpark

Az ősfák közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki adrenalin-függő, az itt függhet napestig! A Zamárdi Kalandparkban 130 cm alattiaknak három gyerekpálya, a nagyobbaknak (150 cm-ig) négy juniorpálya, a felnőtteknek pedig hét nagypálya áll a rendelkezésére. A biztonságos szórakozásról képzett animátoraink gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid 'kiképzés' kap. A balatoni kalandparkban legnépszerűbb persze a négy csúszópálya, amely könnyen megtalálható: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni.. Itt a repülni vágyók átszáguldhatnak a Kisbalaton, egy csodaszép mesterséges tó fölött. A tó azonban nemcsak dísz: a nagy kaliberű vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemekbe ülve a kalandpályák izgalma felhőtlen kacagássá oldódhat! Aki pedig már minden akadályt kipipált, annak további lehetőségeket tartogat a kalandpark: kemencében sült pizzával pótolhatja az elégetett kalóriákat, fényképezkedhet Zamar, a ZAMÁRDI Kalandpark kabalaszörnye társaságában, vagy az Emlékbázisban pólót vásárolhat, amelyen saját fotója virít, amint éppen hasítja a fák között a levegőt. De a kalandpark közvetlen szomszédságában akár lovagolhat vagy gokartozhat is.

Tuti menü