Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Siófok képes leírás - Balatoni turizmus.tlap.hu
részletek »

Siófok - Balatoni turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balaton-turizmus.tlap.hu » Siófok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Kálmán Imre Szabadtéri Szinpad

Kálmán Imre Szabadtéri Szinpad

Az 1576 néző befogadásra alkalmas legendás létesítményt 222 millió forintból korszerűsítették. A munkálatok során nagyobb alapterületet és teljes lefedést kapott a színpad, új köntösbe öltözött a nézőtér mögötti háromszintes technikai épület. A korszerű színpadtechnika része egy forgószínpad, a kibővített zenekari árok, valamint a 100 darab szcenikai kazettát rejtő fedés, amely a korábbiaknál professzionálisabb színpadtechnikai megoldásokat tesz lehetővé. Az akadálymentesített létesítményben a kerekes székes nézők is biztonságosan közlekedhetnek. A Siófoki Nyári Esték című programsorozat keretében számos, országos hírű produkció látható a színpadon. A szervezők olyan színvonalas színházi és zenei produkciókat hívnak meg a siófoki előadóhelyre, amelyek nemcsak a belföldi, hanem a külföldi vendégek érdeklődésére is számot tarthatnak.

Minden ami Siófok

Minden ami Siófok

Siófok a Balaton déli partján fekszik és Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Joggal birtokolja a Balaton fővárosa nevet, mivel 15 km hosszú strandokkal övezett partjaszakasza van. évente több százezer turista látogat el Siófokra. Nemcsak külföldi, de magyarok által is közkedvelt, hiszen országos szinten már régóta nyugati színvonalt biztosít mind külcsínyében, mind színvonalas szolgálatásaiban, programjaiban.

Séta a városban

Séta a városban

Sétára hívjuk Kedves Vendégünket, Siófokon a Balaton-part dinamikusan fejlődő, sokarcú városában. Az üdülőtelep ódon villái között sétálva megelevenedik a századforduló boldog békeéveinek hangulata. A megújult városközpont viszont már a XXI. századot idézi.

Siófok szállás akciós áron

Siófok szállás akciós áron

Siófok apartman ? nálunk, velünk kikapcsolódhat! Központi fekvésű vendégházainkat úgy alakítottuk ki, hogy a mai igényeknek megfeleljenek; rendkívül komfortosak, teljes műszaki és egyéb felszereltséggel bírnak. A Balaton parti szórakozóhelyek és strandok minden egyes szálláshelyről könnyen megközelíthetőek. Tekintse meg Siófok hotel kínálatát, és döntsön Ön is az aktív pihenés mellett! Egész évben várjuk szeretettel a hozzánk érkező vendégeket. Siófok szállás ? szerelmespároknak, kisgyermekes családoknak egyaránt.

Siófok szállás és wellness

Siófok szállás és wellness

Pihentető, mégis élménydús kikapcsolódásra vágyik? Béreljen siófoki apartmant a nyár metropoliszában! Vendégeinket exkluzív panorámás, központi elhelyezkedésű vízparti apartmanokban szállásoljuk el. Modern és komfortos vendégházaink közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Siófok optimális választás kisgyermekeseknek, fiataloknak, és idősebbeknek egyaránt. A siófoki szállások árairól, elérhetőségeiről érdeklődjön a vizpartapartmanok.hu oldalon! Ne terhelje túl pénztárcáját, lazítson velünk elérhető áron!

Siófok virtuális kikötője

Siófok virtuális kikötője

A SióPorton Ön elérheti: - a legfrissebb siófoki híreket, - aktualitásokat tárgyaló cikkeket, - részletes, fotókkal illusztrált városi katalógust: a katalógushoz kapcsolódó, utcakeresővel, házszámokkal ellátott interaktív térképeket, - a városban rendezendő programok információit, - aktualitásokhoz kapcsolódó szavazásokat, - szórakoztató tartalmakat, játékokat, - a közösség számára fórumot.

Siófoki taxi

Siófoki taxi

Professzionális személytaxi szolgáltatások a Siófoki Sárga Taxi jóvoltából. Barátságos, kommunikatív, több éves vezetői tapasztalattal rendelkező sofőrök várják az utasokat. Kifogástalan állapotban lévő autót biztosítanak. Siófokon belül zónaárasan végzik az utasok szállítását, kártyás fizetésre is van lehetőség náluk. Reptéri transzfereket is vállalnak, alacsony árakon. Ha valamilyen okból kifolyólag nem tud hazavezetni az autó tulajdonosa, sofőrszolgálat szolgáltatásuk keretein belül, épségben hazavezetik az adott járművet. Hideg indítást is vállalnak télen, amikor a hideg miatt nem indul be az autó.

Tuti menü